4 mai 2010

Pentru tine...

Mi-e atat de dor de tine, incat fizic ma doare. Iti simt atat de tare lipsa, incat nu pot sa mai vad nimic altceva in jur care sa ma bucure. Mi-as dori atat de mult sa te vad, numai sa te vad, sa te observ, sa te admir, incat as fi dispusa sa renunt la alte lucruri numai pentru a face asta.
Cu toate acestea, tu nu stii asta. Nici nu cred ca vrei sa stii pentru ca asta ti-ar complica existenta simpla si frumoasa. Nici eu nu vreau sa-ti spun pentru ca as simti ca te-as forta intr-o anumita masura. Asa ca aleg sa tac si sa sufar. Eu ma chinui si ma complic, tu traiesti simplu si fara griji. Nu te condamn pentru asta, vreau numai sa fac si eu parte din existenta ta.
Mi-e atat de tare dor de tine, incat... as face orice ca sa te revad. Oare voi mai avea ocazia?

2 comentarii:

Cristina spunea...

cu siguranta!!!
eu sunt absolut convinsa de acest lucru! de ce zic asta? simplu: pentru ca te cunosc, putin cred eu dar poate mai mult fara sa stiu, suficient insa incat sa afirm ca o data ce un om te cunoaste isi doreste sa mai aiba de face cu tine. acest lucru este posibil chiar daca totul s-a rezumat la un schimb de priviri sau doar la cateva vorbe.
cred cu tarie in faptul ca desi nu-ti va spune ca ceea ce simti tu este reciproc, va "reactiona".
cum? cand? unde? vei afla tu singura!

p.s. nu uita ca cea care-ti scrie acum e o curioasa "mica":d

te pup dulce si te imbratisez din suflet!!!

Anca Unica spunea...

cat mi-ar placea si mie sa fiu convinsa de acest lucru. tare mi-as dori sa cred si eu ca va exista o reactie si acest lucru chiar sa se intample. eh...asteptam. sper doar ca asteptarea sa nu fie in zadar.
curioasa mica, vei afla totul, atunci cand chiar va fi ceva de spus. momentan chiar nu este...
iti multumesc pentru promtitudine ( ca de obicei ) si ca esti alaturi de mine si... mai pune o pila si pentru mine la Stii-Tu-Cine ;;)
te pup si te imbratisez cu drag :* >:D<