23 august 2009

Seducing Mr. Perfect




Ma asteptam sa fie american. Este korean. Nu-mi vine sa cred. Totusi, este adevarat. Filmul meu preferat, numarul unu, in capul listei se afla...Seducing Mr. Perfect. E o poveste nici prea siropoasa, nici plictisitoare, nici trista, nici excesiv de comica. Are doza perfecta din toate. Este povestea unei tinere aflata in cautarea dragostei adevarate. Este povestea unui tanar om de afaceri care in aparenta inaccesibil, este cuprins de farmecul acelei fete, naiva si inocenta. Care este ideea filmului? Ca dragostea adevarata exista si tocmai asta mi-a placut foarte mult. Atunci cand apare, mai devreme sau mai tarziu, e atat de naturala si atat de linistitoare, incat e imposibil sa nu crezi ca e adevarat.
Ceea ce se intreba fata: "Is it possible to find a love that won't make me lonely? That makes me warm and happy? And is this man the true love I'm looking for?"...
Afla baiatul: "True love is like being hit in the heart by a bullet. True love means to share your heart and not be lonely, to be warm, happy, that sort of thing."
O data cu acest film l-am descoperit si pe Daniel Henney si indiferent daca o sa fiu crezuta sau nu, prima data m-a atras la el faptul ca vorbeste foarte bine engleza si nu ca e very very very good lookind :D
Pana la urma care este cheia seducerii lui Mr. Perfect? Naturaletea sau "being yourself" cum zic americanii. Dragostea este adevarata atunci cand nu e nevoie de nici un sacrificiu pentru a fi pe placul celuilalt, cand iti doresti mai mult sa dai decat sa primesti, cand te ingrijorezi pentru cel de langa tine si iti doresti si faci tot posibilul pentru ca lui sa-i fie bine, cand nu te mai simti singur si inima iti tresalta de bucurie.
Va doresc tuturor nu sa stiti cum sa-l/s-o seduceti pe Mr./Mrs. Perfect, ci sa il/o intalniti si sa va bucurati de dragostea care o sa va inconjoare.

Niciun comentariu: