11 august 2009

Am revenit :)

Iata-ma din nou in fata laptopului ( care de aceasta data este conectat si la internet :D ). A trecut ceva timp de cand nu am mai scris nimic pe blog. Desi am promis ultima data ca voi lipsi numai o saptamana, planurile s-au schimbat. Prin urmare, absenta mea este motivata de excursia in care am fost si apoi de plecarea mea la bunici din cauza renovarilor din casa. Am o multime de lucruri despre care vreau sa scriu. Imi pare rau ca nu am avut blogul tot timpul cu mine ca sa notez fiecare lucru important pe care l-am facut si fiecare sentiment care m-a incercat de-a lungul acestei perioade. Mi-as dori sa povestesc despre excursie si peripetiile de care am avut parte, sa atasez si ceva poze, apoi sa scriu despre ce s-a mai intamplat pe la bunici, poate si ceva legat de renovarea asta care are loc pe aici pe la mine ( desi poate credeti ca e un subiect plictisitor sau ca nu ai ceva interesant de zis despre asta va garantez ca va cam inselati ), precum si despre gandurile mele din ultima vreme. A, sa nu uit! Trebuie sa scriu si despre subiectele pe care mi-am propus sa le abordez, subiecte notate cu grija undeva intr-o agenda.
Imi doresc ca lucrurile sa revina la normal, desi vad ca e cam greu ca sa se intample asta. Imi doresc macar o luna de vacanta linistita. Acum traiesc intr-un adevarat haos si ma simt usor vulnerabila. As vrea sa povestesc despre ceva frumos, insa starea mea de acum e mai mult inclinata spre tristete si nu as vrea ca cei doi cititori ai mei ( despre care stiu sigur ca ma urmaresc ) sa fie si ei cuprinsi de acelasi sentiment. Se stie doar ca sentimentele se transmit usor de la unii la altii, dar asta e alta poveste.
Desi mi-am dorit ca pe acest blog sa vorbesc numai despre lucruri frumoase si sa amintesc numai lucrurile bune din aceasta lume, m-am hotarat ca in viitor sa abordez si subiecte care sa reflecte si partea intunecata a realitatii. De ce? Pentru ca eu consider ca discutand si despre acestea, vom vedea cat sunt de urate si poate vom incerca sa le evitam pe viitor.
Vreau sa inchei intr-un mod optimist: haideti sa incercam sa fim mai buni, mai blanzi, mai rabdatori si mai iubitori unii fata de altii. Asta este cheia unei vieti fericite si linistite. Haideti sa lasam greutatile si rautatile in urma si sa speram ca va fi mai bine pentru noi toti. Haideti sa facem ceva, sa porneasca acea mica schimbare de la fiecare dintre noi pentru ca impreuna sa schimbam ceva in lumea asta! :)

Un comentariu:

Anonim spunea...

voi aplica cheia unei vieti linistite pentru ca viitorul suna bine. te urmaresc cu mare placere si o voi face in continuare desi sunt de parere ca partile mai putin bune ale vietii le vdm fiecare dintre noi zilnic...oricum chiar si asa voi citi postarile...pupici dulci pentru surioara mea mica si dulce!!!