9 ianuarie 2010

Last day home

Iata ca s-a sfarsit si vacanta asta... Doamne, ce repede mai trece timpul atunci cand sunt acasa. Inainte de vacanta ma gandeam ca am timp suficient sa fac de toate: sa dorm, sa ma odihnesc, sa ma uit la filme, sa imi vizitez bunicii si finuta. Desigur, toate acestea le-am facut. N-am apucat, in schimb, sa imi revad cativa prieteni care s-au suparat pe mine din cauza asta. Ce sa-i faci, uneori trebuie sa renunti la niste lucruri pentru a face altele si niciodata nu vei reusi sa le impaci pe toate, intotdeauna se vor gasi nemultumiti.
Ultima zi acasa mi-o imaginasem cu totul altfel. M-am gandit ca o sa stau pe acasa la povesti cu tata, eventual o sa mai caut ceva interesant pe la televizor. Am crezut ca o sa fie o sambata obisnuita in care nu o sa fac nimic deosebit, doar o sa stau si o sa ma bucur ca mai sunt inca acasa, in camera mea, in patutul meu, la caldurica ( ca de obicei ). Ce-am facut in schimb? Am incercat sa recuperez timpul pe care l-am pierdut. Mi-am facut o listuta cu niste lucruri pe care vroiam sa le fac inainte sa plec la Iasi. Din multitudinea de sarcini, mi-au mai ramas vreo 3 neindeplinite. In concluzie, iar ajung in Iasi cu restante. Dar nu se putea altfel, asta-s eu. O stiu din clasa a cincea. Oricat de mult imi propun sa fac ceva si sa mai si termin la timp... nu se poate. Cred ca asta e lucrul meu caracteristic, daca nu as avea asta, nu as mai fi Unica :)) Trebuie sa recunosc ca anul asta am mai putine lucruri neterminate in comparatie cu alti ani, ceea ce inseamna ca am inregistrat totusi un progres, deci perseverenta da roade! Nu-i nimic, asta o sa imi faca viata mai palpitanta. Pe langa multimea proiectelor ce vor trebui predate, pe langa examenele ce vor urma, voi avea si alte lucruri de facut. Poate asa o sa ma invat minte sa nu mai pierd timpul de aiurea si tot timpul sa fac cate ceva.
De maine incepe stresul: drumul spre Iasi, bagaje, reacomodare cu atmosfera din camin... sunt curioasa daca anul asta lucrurile o sa mearga mai bine. Vedem noi ;)
De maine incepe si aventura, de maine o sa vad daca am invatat sa pun aplicare teoria pe care am invatat-o, de maine incepe lupta! Macar de data asta sa nu abandonez.
Bagajul e aproape gata, maine adaug ultimele lucruri si pot porni la drum. M-am cam obisnuit sa stau degeaba si poate ca o sa imi fie putin greu la inceput sa ma reobisnuiesc cu vechiul meu program ( la care am afaugat si cateva elemente noi ), dar nu strica putina activitate.
Azi un final, maine un nou inceput. Ce au acestea doua in comun? Faptul ca e greu... sa lasi in urma, sa incepit altceva... dar trebuie sa ma obisnuiesc. Chiar daca imi place stabilitatea, uneori, un pic de spontaneitate e binevenita.
Maine ( daca apuc ) vesti despre sosirea mea in Iasi. Am auzit ca sunt asteptata pe acolo :)) Am inteles ca luminitile vor ramane aprinse pana pe 24 ianuarie si taaare mult imi doresc o seara in care sa aiba loc o sedinta foto prin zona. Sa vedem daca reusim :)

Un comentariu:

Cristina spunea...

eeeeeeeeeeeeeeee vine Ancuta mea in iasi eeeeeeeeeeeeeeeeeee in sfarsit!!!! te asteptam cu bratele deschide!!! ne este tare tare tare dor de tine!!!! da le in colo de proiecte, eu abia acum cateva clipe am aflat de cel care trebuie predat luni dim la 8 daaaaar ce mai conteaza??? nimic tinand cont ca o sa te vad luni!!!! eeeeeeeee si...am citit eu bine???sedinta foto? sper ca eu sunt unul dintre persoanje, de fapt sigur ca eu voi fi, fie ca vrei fie ca nu! dar eu stiu ca vrei;) te iubesc surioara mea mica si scumpa si abia astept sa vii in iasi!
pooop male si imbratisari multe si calde!!!