1 ianuarie 2010

La Multi Ani 2010 - a new begging, a new year


Noi inceputuri. Cu ajutorul calendarului, au loc in fiecare an. Trebuie doar sa-l puneti la pagina cu luna Ianuarie.
E momentul cand ni se ofera ocazia de a lasa totul in urma si de a o lua de la capat ( daca se poate, de data asta fara a face aceleasi greseli ): " Indiferent ce-ar fi facut, la un moment dat al vietii sale exista totdeauna o sansa sa fie recuperat si sa ajunga un om bun si folositor colectivitatii."
E momentul cand putem sa ne facem planuri, sa conturam vise si sa luptam pentru ca acestea sa devina realitate. E clipa in care ne punem o dorinta si speram ( adanc in sufletul nostru ) ca ni se va indeplini. Doar ca... "we don't wish for the easy stuff. We wish for big things. Things that are ambitous, out of reach." Nu ne gandim la consecintele neindeplinirii dorintelor noastre, nu avem in perspectiva alternative, stim doar ca ne dorim si ca trebuie sa avem. Uneori nu e chiar atat de simplu. Nu e suficient doar sa sufli in lumanarile de pe tort sau sa iti spui in gand dorinta in noaptea de Anul Nou cu speranta ca se va indeplini. Mai devreme sau mai tarziu, vine vremea cand noi toti trebuie sa devenim adulti responsabili si sa invatam sa renuntam la ceea ce vrem pentru ca sa putem sa alegem sa facem ceea ce trebuie. Greu moment de maturizare. Poate avea loc oricand, dar... eu cred ca un inceput bun este acela cand ni se da sansa de a o lua de la capat.
E un nou an, in viata noastra mai intoarcem o pagina si gasim una imaculata pe care avem datoria de a o umple. Acum e momentul cand putem face alegerile cele bune sau cele rele, dar la sfarsitul anului, cand vom privi in urma, daca nu ne va placea ceea ce vedem, nu va fi vina nimanui decat a alegerilor pe care noi le-am facut.
Va doresc un an plin de impliniri profesionale, dar mai ales personale. Sa puneti inceput bun in tot ceea ce faceti. Fiti ca niste copii aflati la inceput de drum. Nu uitati ca intotdeauna sa cereti ajutor de Sus si sa multumiti pentru cele primite. Sa va descoperiti pe voi asa cum sunteti: sa va acceptati cu cele rele ( si sa incercati sa le schimbati ) si sa fructificati cele bune. Sa va gasiti drumul in viata. Sa depasiti toate dificultatile si piedicile ce va asteapta in cale, intotdeauna ferm convinsi ca totul e cu un rost, iar fara lacrimi nu exista bucurie. Inarmati-va cu multa rabdare, blandete, intelegere si mai ales dragoste. Incercati ca anul acesta sa faceti mai multe pentru altii si mai putine pentru voi. Bucurati-va de orice clipa, nu pierdeti timpul cu nimicuri, profitati de orice ocazie care vi se ofera.
La urma, urmei, life is not about wishing, haunting and getting what you want, but dealing with what you already have.
La multi ani! ;)

Un comentariu:

Cristina spunea...

rezulatate maxime in tot ce faci si sa ai alaturi doar persoane care sa te merite, persoane de la care sa ai ce invata, persoane alaturi de care sa razi din toata inima, persoane care sa fie mereu alaturi de tine atunci cand ai nevoie!!! pooop male si imbratisari calde!!! my sweet and wonderful little sister