13 februarie 2009

Some test results

Rezultate obtinute in urma efectuarii unor teste psihologice:
1. Nu faci compromisuri in privinta frumosului, afisand deopotriva exigenta si generozitate in alegerile pe care le faci. Te atrage noul, iti place sa traiesti bine, sa iubesti, sa te hranesti cu sentimentele celor dragi si sa gusti viata la maxim. Dai dovada de suficienta tarie de caracter pentru a-ti sustine punctul de vedere, chiar daca esti constienta de faptul ca opinia ta ti-ar importuna partenerul de discutie. Esti o prietena de nadejde. Genul de relatii pe care il dezvolti cu barbatii este de tip amical. Stii sa le atragi atentia prin stilul tau deschis si nonconformist. In general, iti sunt destul de clare lucrurile, dar ai dubii in ceea ce priveste barbatul ideal. Este greu sa te pronunti cand iti place ceva. Esti indecisa si oscilanta: nu stii cand sau cum sa abordezi o relatie intima, cum sa faci pentru a atrage sau a mentine o relatie. Cum pot barbatii sa-ti fie pe plac? Trebuie sa fie performanti in toate planurile: profesional, sexual si chiar amical. O amica poate fi cel mai dur critic pentru un barbat deoarce poate sa spuna destul de deschis ce vrea, ce asteapta... si de ce nu, sa spuna sincer cand ceva nu ii place.
Dezavantaj: adesea inhibi barbatii fara sa iti dai seama.
Avantaj: iti faci multi prieteni.
2. Esti echilibrata in tot ceea ce faci, dand dovada de o doza mare de ambitie. In acelasi timp insa ai principii solide care nu iti permit sa strivesti sau sa neglijezi pe altii pentru atingerea scopului vizat. Pui pret pe urmatoarele lucruri: cateva ore de destindere, daca se poate in aer liber, raporturi bune cu familia si cei apropiati, activitati recreative care sa iti imbogateasca spiritul. Banii nu iti aduc fericirea.
3. Ce deget esti? Esti degetul mijlociu. Uneori fragil si dependent de prieteni, nu esti nici pe departe asa ostil cum pari. Esti echilibrat, comunici bine cu oamenii si esti de multe ori chiar serios. Totusi te enervezi din cand in cand si te saturi de cei din jurul tau. Si nu iti e deloc teama sa arati asta.
4. Ce anotimp ti se potriveste? Anotimpul tau preferat este toamna. Esti o persoana tandra si preferi culorile calde. Iti plac plimbarile in parc si adori linistea si mirosul de toamna. Pentru tine este cea mai fericita perioada a anului.
5. Ce emoticon ti se potriveste? Emoticonul cel mai potrivit pentru tine este ":P" pentru ca esti amuzanta indiferent de situatie. Oamenii iau viata prea in serios, insa tu gasesti ceva amuzant in absolut tot.
6. Ce sarut ti se potriveste? Pasional- e ceva natural, placut si fermecator in felul cu care tratezi sarutul.
7. Cand vine vorba de petreceri, esti prezenta la fiecare!

Niciun comentariu: